Linda Forssell botaniserar bland ädla druvor.

Mousserande vin

Flower Power!

20 jun , 2019, 14.41 Linda Forssell

 

Det är blomsterfägring, det är midsommar, det är Prideveckan, det är allt möjligt kul alldeles runt hörnet – och i strålande väder dessutom! Kan man annat än vara glad? I dessa tecken finns det inget mer rätt än en iskall cava – och True Colors Brut, 12,69€ sammanför alla de närmaste dagarnas teman bättre än nån annan.

Den svenska kläddesignern Camilla Thulin (som bl.a. gjort scendräkter åt Army of Lovers, minns ni dem?) har designat den nya limited edition-flaskan, som är väldans söt, tycker jag. Den är regnbågsmönstrad, men i Camilla Thulin -stil, i och med att mönstret är gjort av romantiska blomgirlanger. True Colours Cavas originalflaska, som jag skrivit om tidigare, är också regnbågsmönstrad men med släta ränder i olika färger som går snett uppåt runt flaskan. Själva cavan har fått en bronsmedalj i Decanter Competition 2018, och smakar friskt av gröna äpplen, gråpäron och citrus, och passar lika bra som fördrink som till en rad olika fisk- och skaldjursrätter, sallader och smått plock.

,

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *