Linda Forssell botaniserar bland ädla druvor.

Mousserande vin

Sjung om lyckliga dar!

31 maj , 2019, 13.05 Linda Forssell

 

Imorgon är det dags att fira nybakta studenter och andra utexaminerade ungdomar med familj och vänner, bubbel och sång. Kom ihåg att även förse gästerna och inte minst studenten själv med ordentligt med mat i magen från buffet-bordet, och minns även bjuda på alkoholfria alternativ, så att festen inte tar slut för fort!

Här tipsar jag om en nyhet i Alkos sortiment, ett gott och mycket prisvärt mousserande vin som gör sig bra till större kalas med många gäster, och passar utmärkt att bjuda på också senare i sommar:

 

Retoño Organic Cava Brut, 11,99€, är som namnet antyder en ekologisk och torr cava ifrån Spanien, och etiketten är lämpligt nog prydd med en liten ros – en perfekt detalj på det dukade festbordet. Blenden är Macabeo-Chardonnay, och smaken är fräscht citrussyrlig, lite äpplig och elegant, medan bubblorna är mjuka och behagliga. En välgjord allrounder som passar både som present och till snittarna!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *